Ucapan Pengurus Besar

Ucapan Pengurus Besar Yayasan Antarabangsa Al Madinah
Image

Ucapan Pengurus Besar Yayasan Antarabangsa Al Madinah

Dengan nama Allah, Yang Maha Pengasih lagi Maha Pemurah. Bersyukur kepada Allah kerana memberi kekuatan dan ketabahan dalam mewujudkan laman sesawang ini. Saya sentiasa percaya bahawa setiap kesusahan mesti ada faedah yang sama atau besar atau lagi besar. Pertama sekali, laman sesawang ini dapat memberikan sedikit gambaran mengenai Yayasan Antarabangsa Al Madinah secara umum. Yayasan adalah satu organisasi yang bukan berorganisasikan kerajaan, yang telah teguh untuk menerima dan metadbir dana-dana untuk pendidikan, saintifik dan untuk tujuan kebajikan; yang mana semuanya adalah untuk kebajikan masyarakat.

Yayasan menyokong rancangan-rancangan mengelilingi dunia bagi penambahbaikan kerajaan, undang-undang, masyarakat awam, pembangunan dan hubungan-hubungan antarabangsa. Yaysan juga bekerjasama dengan rakan kongsi awam dan swasta untuk menyokong kepimpinan dan pembangunan institusi. Yayasan berusaha untuk mendapatkan lebih dana dari seluruh dunia yang mana tujuaannya adalah untuk membantu orang yang memerlukan. Dana-dana tersebut adalah daripada golongan pemurah samada secara peribadi atau daripada majlis-majlis amal.

Yayasan Antarabangsa Al Madinah adalah satu organisasi yang bukan berorganisasikan kerajaan, yang telah teguh untuk menerima dan metadbir dana-dana untuk pendidikan, saintifik dan untuk tujuan kebajikan; yang mana semuanya adalah untuk kebajikan masyarakat.

En Bahrudin A. Rahman, Pengurus Besar Yayasan Antarabangsa Al Madinah
Yayasan telah menubuhkan, mengekalkan dan mentadbir dana-dana biasiswa untuk memajukan pendidikan moral secara intelektual dan fizikal dan juga menjaga kebajikan untuk pelajar-pelajar susah yang layak dan memerlukan. Yayasan juga telah menganjurkan pelbagai aktiviti-aktiviti dan projek-projek amal. Akhir kata, saya sentiasa mengalu-alukan penderma yang bermurah hati yang ingin menyalurkan dana sumbangan kepada Yayasan Antarabangsa Al Madinah. Sekian terima kasih.


MR BAHRUDIN A RAHMAN
PENGURUS BESAR YAYASAN ANTARABANGSA AL MADINAH

P/S : Ucapan ini merupakan ucapan yang telah diterjemah daripada Bahasa Arab

Halaman ini telah dilawat sebanyak 26915 kali bagi sepanjang masa.
Halaman ini telah dilawat sebanyak 52 kali pada hari ini.