UCAPAN PENGURUS BESAR

YAYASAN ANTARABANGSA AL MADINAH
DENGAN NAMA ALLAH, YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PEMURAH. BERSYUKUR KEPADA ALLAH KERANA MEMBERI KEKUATAN DAN KETABAHAN DALAM MEWUJUDKAN LAMAN SESAWANG INI. SAYA SENTIASA PERCAYA BAHAWA SETIAP KESUSAHAN MESTI ADA FAEDAH YANG SAMA ATAU BESAR ATAU LAGI BESAR. PERTAMA SEKALI, LAMAN SESAWANG INI DAPAT MEMBERIKAN SEDIKIT GAMBARAN MENGENAI YAYASAN ANTARABANGSA AL MADINAH SECARA UMUM. YAYASAN ANTARABANGSA AL MADINAH MERUPAKAN SATU ORGANISASI BUKAN KERAJAAN YANG TEGUH MENERIMA DAN METADBIR DANA-DANA UNTUK PENDIDIKAN DAN AMAL KEBAJIKAN YANG MANA SEMUANYA ADALAH UNTUK KEBAJIKAN KOMUNITI ISLAM.
YAYASAN MENYOKONG RANCANGAN-RANCANGAN MENGELILINGI DUNIA BAGI PENAMBAHBAIKAN KERAJAAN, UNDANG-UNDANG, MASYARAKAT AWAM, PEMBANGUNAN DAN HUBUNGAN-HUBUNGAN ANTARABANGSA. YAYSAN JUGA BEKERJASAMA DENGAN RAKAN KONGSI AWAM DAN SWASTA UNTUK MENYOKONG KEPIMPINAN DAN PEMBANGUNAN INSTITUSI. YAYASAN BERUSAHA UNTUK MENDAPATKAN LEBIH DANA DARI SELURUH DUNIA YANG MANA TUJUAANNYA ADALAH UNTUK MEMBANTU ORANG YANG MEMERLUKAN. DANA-DANA TERSEBUT ADALAH DARIPADA GOLONGAN PEMURAH SAMADA SECARA PERIBADI ATAU DARIPADA MAJLIS-MAJLIS AMAL.

YAYASAN ANTARABANGSA AL MADINAH MERUPAKAN SATU ORGANISASI BUKAN KERAJAAN YANG TEGUH MENERIMA DAN METADBIR DANA-DANA UNTUK PENDIDIKAN DAN AMAL KEBAJIKAN YANG MANA SEMUANYA ADALAH UNTUK KEBAJIKAN KOMUNITI ISLAM.

YAYASAN TELAH MENUBUHKAN, MENGEKALKAN DAN MENTADBIR DANA-DANA BIASISWA UNTUK MEMAJUKAN PENDIDIKAN MORAL SECARA INTELEKTUAL DAN FIZIKAL DAN JUGA MENJAGA KEBAJIKAN UNTUK PELAJAR-PELAJAR SUSAH YANG LAYAK DAN MEMERLUKAN. YAYASAN JUGA TELAH MENGANJURKAN PELBAGAI AKTIVITI-AKTIVITI DAN PROJEK-PROJEK AMAL. AKHIR KATA, SAYA SENTIASA MENGALU-ALUKAN PENDERMA YANG BERMURAH HATI YANG INGIN MENYALURKAN DANA SUMBANGAN KEPADA YAYASAN ANTARABANGSA AL MADINAH. SEKIAN TERIMA KASIH.
DATO' DR. BAHRUDIN A RAHMAN
PENGURUS BESAR YAYASAN ANTARABANGSA AL MADINAH
P/S : UCAPAN INI MERUPAKAN TERJEMAHAN SECARA LANGSUNG DARIPADA BAHASA ARAB.
HALAMAN INI TELAH DIKEMASKINI PADA JUN 2020.

HALAMAN INI TELAH DILAWATI SEBANYAK 35850 KALI BAGI SEPANJANG MASA.
HALAMAN INI TELAH DILAWATI SEBANYAK 54 KALI PADA HARI INI.