Shah Alam, Malaysia

Maklumat Terkini Yayasan
  • 8 August 2016
    Untuk makluman semua, laman web rasmi Yayasan Antarabangsa Al Madinah adalah http://www.mif.my . Segala pautan laman web selain daripada halaman yang telah ditulis merupakan bukan laman web rasmi Yayasan. Sila maklumkan kepada kami sekiranya anda terjumpa / ada link lain selain yang telah disertakan.
  • 27 Jun 2016
    Penampahan seksyen baru pada sesawang Yayasan iaitu BLOG. Pergerakan aktiviti yayasan kini boleh dibaca sesawang kami melalui blog yayasan. Maklumat lanjut, sila tekan Berita Penuh. Berita penuh..
  • 27 Jun 2016
    Kemaskini. Jelajah Yayasan sempena Ramadhan 2016. Segala aktiviti sepanjang ramadhan 2016 telah ditambah diruangan Galeri MIF 2016. Sila lawati Galeri MIF untuk perkembangan terkini. Berita penuh..

Badan Bukan Kerajaan

Yayasan Antarabangsa Al Madinah
(MIF)
adalah merupakan
Badan Bukan Kerajaan.
Didaftarkan sebagai Syarikat
'Limited By Guarantee'.

Peringkat Tinggi Pengajian

Aktiviti Utama Yayasan Antarabangsa Al-Madinah iaitu membantu pelajar-pelajar fakir miskin yang memerlukan bantuan untuk menyambung pelajaran di peringkat yang tinggi di
Universiti Antrabangsa Al Madinah

Penyokongan MIF

Yayasan menyokong program-program dunia untuk membantu meningkatkan sistem pemerintahana, undang-undang, masyarakat awam, pembangunan dan hubungan antarabangsa.

Organisasi Tidak Berasaskan Keuntungan

MIF bertekad menerima dan menguruskan dana untuk pendidikan, ilmiah dan tujuan amal,
semua untuk
kesejahteraan masyarakat.

TUKAR STYLE

12 Predefined Color Skins
Top Bar Color Layout Style Patterns for Boxed Version

BAHASA PILIHAN

MELAYU ENGLISH ARABIC

KAKITANGAN

DAFTAR MASUK WEBMAIL